Hvilke robuste tablet-enheder fungerer QGIS på?

QGIS kan køre på en række robuste tablet-enheder, herunder, men ikke begrænset til, følgende: Panasonic Toughpad: Panasonic Toughpad er en beskyttet tablet af militærkvalitet til brug i ekstreme miljøer.
Getac Tablet: Getac Tablet er også en robust tablet, der er vandtæt, støvtæt og slagfast til udendørs arbejde og feltmiljøer.
Trimble Yuma: Trimble Yuma er en tablet fokuseret på geo-opmåling og geologisk udforskning med kraftfulde dataopsamlings- og behandlingsmuligheder.
Zebra XSLATE B10: Zebra XSLATE B10 er en kraftfuld business-class tablet til feltkontorer og mobile GIS-applikationer.
Juniper Archer2: Juniper Archer2 er en tablet designet til feltkortlægning og GIS med høj nøjagtighed GPS og støv- og vandmodstand.
Disse tablets er designet til at blive beskyttet til udendørs arbejde og ekstreme miljøer, der kører GIS-software såsom QGIS.Bemærk venligst, at før du bruger QGIS eller anden software, skal du sikre dig, at din tablet opfylder driftskravene og har det relevante operativsystem installeret.

https://www.gdcompt.com/rugged-tablet-pc/

QGIS kan køre på en række robuste tablet-enheder, inklusive COMPTs robuste tablets.Triple-proof tablets er typisk vandtætte, støvtætte og stødsikre, hvilket gør dem ideelle til brug i udendørs miljøer.

Ud over tredobbeltsikre tablets bruger andre robuste tablet-enheder ofte QGIS, såsom: Panasonic Toughpad: Panasonic Toughpad er en tablet af militær kvalitet til ekstreme miljøer, Getac Tablet: Getac Tablet er også en robust tablet, der er vandtæt, støvtæt og slagfaste funktioner til udendørs arbejde og markmiljøer.

Disse robuste tablet-enheder er designet til brug i udfordrende miljøer og har tilstrækkelig ydeevne og beskyttelse til at understøtte QGIS-operationer.Sørg for, at dit udstyr opfylder systemkravene i QGIS og er testet og idriftsat i overensstemmelse hermed før installation.

Posttid: Dec-01-2023
  • Tidligere:
  • Næste: